Vedete din Romania

# dana nalbaru fiu #Dana Nalbaru copii #dana nalbaru

Fiul Danei Nalbaru, un mic geniu! Iata ce stie sa faca la 3 ani

Dana Nalbaru a socat atunci cand a anuntat ca si-a retras fiica de la scoala, find nemultumita de sistemul de invatamant din Romania.

Ea a optat pentru sistemul "home schooling." La fel va proceda si cu baietelul sau, Kadri. In varsta de trei ani, micutul pare sa fie pasionat de matematica. Face adunari, scaderi si inmultiri fara probleme.

Dana Nalbaru le-a aratat si prietenilor ei de pe Instagram cat de istet este fiul ei, care a primit numai cuvinte de lauda, fiind numit "micul geniu".

Dana Nalbaru foloseste kit-urile Montessori cu cartonase si instructiuni si are grija sa nu puna presiune pe cei mici, care invata totul prin joaca, atunci cand vor.

"Noi ne jucam si invatam dupa ele inca de cand Kadri avea doi ani, desigur, la inceput doar ne-am jucat, uneori am inlocuit kit-ul cu boabe de fasole sau naut, nuci sau castane, dar cu timpul a inceput sa inteleaga la ce folosesc si acum poate face in minte calcule matematice. Nu aduna 23 cu 56 sau 134 cu 78, normal, nu a ajuns pana acolo, dar adunari si scaderi pana la zece sau adunari din zece in zece sau suta in suta (a inteles principiul) face fara probleme. Ce vreau sa spun: nu ca al meu baiat e special sau genial, vreau sa spun ca exista metode pentru a-i ajuta sa inteleaga anumite lucruri de la o varsta frageda. Ideea e ca trebuie sa ai rabdare", a marturisit Dana Nalbaru pe contul personal de Facebook.
Dana Nalbaru si Dragos Bucur au trei copii, doi biologici si unul adoptat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului