Vedete din Romania

#aniversare Dana Rogoz #fiu Dana Rogoz #vedete intern #showbiz #dana rogoz

Fiul Danei Rogoz implineste 3 ani! Cat de mult s-au schimbat!

Dana Rogoz marturiseste ca astazi este cea mai fericita zi din an pentru familia sa. Vlad implineste 3 ani! 

Cu ocazia zilei de nastere a fiului sau, actrita a postat pe blogul personal un articol, insotit de fotografii de la aniversarile anterioare!
“Dupa cum bine stiti, exista o traditie de ziua lui Vlad, chiar si aici pe blog: pozele de la MNAC. Cu o zi inainte sa se nasca Vlad am fost impreuna cu Radu si cu burta mea de 38 de saptamani in vizita la Muzeul National de Arta Contemporana. Am vizitat relaxata expozitiile, stiind ca abia pe 5 martie sunt programata la cezariana. Doar ca a doua zi de dimineata, fix pe 1 martie, s-au pornit contractiile, iar seara la ora 8 s-a nascut Perfectu’ nostru iubit. Bucurie mai mare ca cea de la nasterea lui nu o sa mai traiesc, sunt aproape sigura. Iar fericire mai mare ca cea pe care mi-o aduce Vlad nu exista pe lume, asadar ziua lui de nastere este si pentru mine cea mai fericita zi din an.
Va lasam, caci avem multe de facut azi. Dar va las cele 3 poze de langa scara din MNAC, ca sa vedeti singuri cat de mare a crescut baiatul meu de la 1 an, la 2 ani si acum la 3 ani:
 Timpul trece incredibil de repede. De dimineata m-am trezit cu un baiat mare langa mine, care stia foarte bine ce zi importanta il asteapta. Iti doresc sa fii fericit, sanatos si norocos toata viata ta! Si noi vom fi atunci cei mai fericiti parinti din lume. Te iubim mult mult mult de tot….”, a scris Dana Rogoz.

"Tu arati din ce in ce mai tanara", "La multi ani, Vlad! Ce traditie frumoasa! Aratati din ce in ce mai bine cu fiecare an care trece! Multi ani plini de sanatate, bucurii si tot ce e mai frumos!" i-au scris fanii.

Sursa foto: danarogoz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare