Vedete din Romania

#aniversare Florin Piersic #Daniel Piersic #fiu Florin Piersic #vedete intern #showbiz #florin piersic

Fiul lui Florin Piersic care locuieste in Austria, prima data la tv

Astazi, actorul Florin implineste 80 de ani sau, dupa cum prefera artistul sa spuna „de 4 ori 20 de ani”. Desi recunoaste ca nu-si doreste sa fie sarbatorit, aniversarea sa nu va trece neobservata!

“Ma intristeaza ca trec anii prea repede. Nu pot sa imi imaginez ca pe 27 ianuarie 2016 implinesc de 4 ori 20 de ani. O spun pentru ca mi-e greu sa spun 80. Ca atunci cand spun 80 imi vine sa ma impusc, dar nu am gloante. Nu imi vine sa cred ca au trecut anii asa de repede”, recunostea Florin Piersic.

Florin Piersic isi va sarbatori ziua de nastere pe scena, la Opera Nationala Romana din Cluj, unde miercuri, de la ora 18:30, va fi montat spectacolul “Nu ma intreba cati ani am!”, prin intermediul caruia longevivul artist va fi omagiat.

De ziua sa de nastere, seful statului i-a conferit lui Florin Piersic Ordinul National “Steaua Romaniei” in grad de Ofiter  “in semn de inalta apreciere pentru remarcabilele interpretari artistice sustinute pe cele mai importante scene din tara, pentru dragostea, intelegerea si talentul de care a dat dovada in promovarea artei teatrale si cinematografice si a tinerelor talente”, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Marele actor va avea insa parte in seara  aceasta de o surpriza de proportii. In showul „Te pui cu blondele?”, de la Antena 1, ce va fi difuzat la ora 20.30, Daniel, fiul lui Florin Piersic si al actritei Ana Szeles, care locuieste in Austria de la vasrta de 12 ani,   va fi prezent pentru prima data intr-o emisiune de televiziune, pentru a-i spune „La multi ani!”  tatalui sau.

Florin Piersic va avea parte de o petrecere adevarata in cadrul show0ului, intrucat va primi un tor de 60 de kilograme pregatit de Catalin Scarlatescu.

„Tortul a avut peste 60 de kilograme si a fost facut din trei feluri de ciocolata. S-a muncit la el timp de doua zile. Dar sa nu va imaginati ca am lucrat singur, am avut ajutoare de nadejde, carora le multumesc inca o data. De cand am vorbit cu Dan Negru si am aflat ca maestrul Piersic va veni la emisiune, m-am gandit sa-i facem o surpriza. Mi-a placut dintotdeauna actorul Florin Piersic, pe om l-am cunoscut chiar acum, cand i-am adus acest tort si i-am strans mana pentru prima oara in viata. Pentru mine a fost o onoare“, a declarat chef Catalin Scarlatescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare