Vedete din Romania

#radu stefan #Stefan Banica Jr. #Alerg printe stele #videoclip Stefan Banica Junior

Fiul lui Stefan Banica Jr. ii calca pe urme tatalui sau. Micutul se face actor

Celebrul cantaret Stefan Banica Junior isi va lansa in curand un nou videoclip pentru piesa "Alerg printe stele", iar artistul le-a pregatit cu aceasta ocazie inca o surpriza fanilor sai. In noul sau videoclip va aparea si fiul sau, Radu Stefan, care isi va face astfel si debutul in showbiz.

Noul videoclip al piesei "Alerg printre stele" va fi lansat pe 13 mai, iar piesa este o colaborare cu Pacha Man. Stefan Banica Jr. spune ca noul clip va fi ca o incursiune in copilarie, de aceea a si ales ca fiul sau, in varsta de 11 ani, sa joace in acest videoclip.

"E o joaca frumoasa, care incepe cu mine si Pacha Man fiind copii: eu ascult ragga, iar Pacha - rock’n’roll. In povestea videoclipului incercam sa inversam rolurile, spre disperarea regizorului Iulian Moga, care apare, de asemenea, in clip.

Totul se petrece intr-un platou de filmare, iar mesajul clipului transmite ideea de libertate, de a-ti implini visele. Copiii care joaca rolurile noastre au fost alesi in asa fel incat sa semene cu noi. In ceea ce ma priveste, cum era firesc, l-am ales pe fiul meu, Radu-Stefan", a declarat Stefan Banica Jr.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului