Vedete din Romania

#copil adoptat Luminita Anghel #copii Luminita Anghel #vedete intern #showbiz #luminita anghel

Fiul Luminitei Anghel: “Sunt indragostit de mama”

Problemele Luminitei Anghel din cauza celor doi copiii adoptati par sa nu se mai termine! In ultima vreme, situatia cu David, primul copil al artistei, pe care l-a adoptat pe cand avea 2 ani, este mai grea ca niciodata!


Dupa ce Luminita Anghel a decis sa impartaseasca public nemultumirile vizavi de primul sau copil adoptat, scandalul a luat amploare.

“El s-a mutat vara trecuta din casa. A fost dus de mine, cu masina. Are 20 de ani, acum in toamna, dar nu si-a dorit niciodata sa-si ia viata in maini, sa se intretina. Am platit o scoala scumpa in paralel cu liceul. A costat aproape o suta de milioane. Pentru mine a fost un efort financiar urias. A obtinut un job, la un salon celebru de pe strada Paris, dar a lipsit foarte mult si l-au dat afara. Avea o atitudine superioara acolo. Spunea tot timpul: «Eu nu dau cu matura, ce eu dau cu matura? Eu nu car bagaje de la masina!». El se credea printul cu sange albastru si noi toti  suntem niste idioti. Eu am vrut sa-si puna o paine pe masa, pentru ca are capacitati. Cand a vrut sa faca lucruri singur, a facut. Si-a gasit medic de familie, si-a facut analize, dar la un salon de pe Calea Victoriei, zona unde a stat ani de zile, nu a stiut sa ajunga singur.  L-am intrebat de ce m-a pus sa platesc acea scoala. Mi-a spus ca sunt naiva, ca el voia sa fie artist", a spus Luminita Anghel, cu lacrimi in ochi, scrie click.ro.

Relatia cantaretei cu David nu a fost dintotdeaua atat de tensionata. Pana ca artista sa se casatoreasca cu inginerul Silviu Dumitriade in 2011, David era un copil cuminte. Lucrurile au luat o intorsatura atunci cand Luminita a ramas insarcinata. “Cat timp am fost insarcinata imi era frica sa stau cu el in casa. Ma temeam sa nu-mi dea branci pe scari si sa pierd sarcina. El avea momente de furie in care eu simteam ca nu ma pot apara singura. S-au spart lucruri, s-au spart geamuri”, a marturisit in presa Luminita Anghel.

In ciuda celor intamplate intre ei, David recunoaste ca Luminita Anghel reprezinta modelul sau in viata.

”Am avut momente violente cu mama, gelozii, crize de nervi. Am avut niste blocaje pe care mi le asum pentru prima data. Simt nevoia sa nu mai am nimeni langa mine. Este complicata mama. Avem foarte multe chestii in comun. Aveam momente in care ma gandeam ca daca n-ar mai fi mama as fi un om distrus. Nu ma vad existand fara ea. A schimbat-o relatia. Nu ma pot indragosti, nu am sentimente pentru nimeni. Sunt indragostit de mama, dar nu vreau sa se inteleaga gresit. Sunt indragostit de ea ca persoana, mi-a fost alaturi atata timp, am crescut cu ea. O iubesc extrem de mult, este idolul meu in viata, este cea mai importanta persoana din viata mea" , a spus David.

Primul copil adoptat al Lumintei Anghel a mai trait un moment de cumpana atunci ca a aflat de la televizor ca nu este fiul biologic al artistei,

"A aflat de la televizor, avea sapte ani, era la Constanta intr-o camera de hotel. A avut o reactie sfasietoare. S-a dus la toaleta si a inceput sa planga. Luminita avea o intelegere tacita cu jurnalistii, pentru ca acestia sa nu spuna public ca David era adoptat. Dar s-a trezit o jurnalista mai desteapta si a spus asta pe post”, a povestit, pentru wowbiz.ro, Liliana Levinta, prietena Luminitei Anghel.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare