Vedete din Romania

#Florentina Opris doliu #vedete intern #Florentina Opris #showbiz

Florentina Opris, in doliu. Tatal sau s-a stins. “Eram in live cand am primit vestea!”

La 6 ani de la disparitia sotului sau, prezentatoarea Florentina Opris primeste o noua lovitura! Tatal sau, in varsta de 81 de ani, s-a stins din viata si-a a inchis ochii pentru totdeauna, joi, in locuinta sa din Timisoara.

Florentina Opris a fost instiintata de decesul parintelui ei cand se afla la filmari si realiza un live pe marginea unui lac, de la o demonstratie de yoga pe apa. ”Eram in live cand am primit vestea! Am fost anuntata telefonic de mama. Eram dupa doua zile de filmari. M-a sunat mama si mi-a zis de tata”, a declarat Florentina Opris, prezentatoarea emisiunii “Sport, dieta si o vedeta” de la Kanal D, pentru wowbiz.ro.

“Stiu ca oamenii pleaca de langa noi la un moment dat si ca ar trebui sa fim pregatiti, mai ales cand varsta este inaintata. Dar nu, niciodata nu esti pregatit. Pentru mine disparitia tatei a redeschis o rana pe care o credeam inchisa, vindecata, moartea sotului meu de acum 6 ani. Tata avea 81 de ani si intre noi a existat mereu o legatura puternica. El a fost mentorul meu, stalpul, un ardelean adevarat si demn de toata lauda, care m-a invatat ce inseamna empatia si dragostea pentru cel de langa tine”, a declarat Florentina Opris.

“Simt in interiorul meu aceleasi stari pe care le-am avut cand a murit, Sorin, sotul meu. Cumva s-a redeschis rana de atunci, a revenit durerea accea de care credeam ca-s vindecata. Si au trecut 6 ani de atunci! Cred ca si acum, la moartea tatei, cea mai tare dintre noi va fi tot mama. Tot ea m-a ajutat si sprijinit cand l-am pierdut pe Sorin (n.r. sotul ei)”, a conchis vedeta Kanal D.

Inmormantarea va avea loc duminica, in Timisoara, in orasul in care locuiesc parintii Florentinei Opris. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului