Vedete din Romania

#Florentina Opris # Gala Ovidiu Bojor #premii sanatate

Florentina Opris premiaza specialistii in sanatate

Asociatia "Pentru O Viata Sanatoasa" a organizat cea de a II-a editie a Galei Ovidiu Bojor, in cadrul careia a fost premiat excelenta in mai multe domenii de activitate. Printre invitati s-au numarat Printesa Lia si Printul Paul, dar si Inalt Preasfintia Sa Arhiepiscopul Tomisului.

Florentina Opris,
presedinta Asociatiei, declara legat de acest eveniment: "Ma bucur foarte mult sa pot organiza aceasta Gala pentru o personalitate remarcabila a acestei tari, de la care avem atat de multe de invatat. De obicei se organizeaza astfel de evenimente dupa ce marii oameni nu mai sunt alaturi de noi, insa eu am ales sa fac altfel, cat inca Ovidiu Bojor ne este alaturi!"

Florentina Opris, prof. acad. Ovidiu Bojor si prof. dr. Constantin Dumitru Dulcan au facut parte din juriul care a decernat diplomele si trofeul reprezentat printr-un copac, ca simbol al vietii.

Premiantii au fost: director general Manea Stefan - cel mai bun manager Hofigal, cel mai bun produs natural  Dacia Plant, cel mai bun Centru de terapii alternative - dr Conf. Corneliu Moldovan, cel mai bun nutritionist - dr. Gheorghe Mencinicopschi, cea mai buna Clinica de recuperare - dr Ionica Ciortan, " premiu pentru cea mai buna retea de magazine Plafar. Domnul Bojor a fost placut surprins de premiul de excelenta acordat pentru Compania Sensilive Romania pentru Cea Mai Buna Companie nou infiintata si i-a inmanat special premiul lui Rok Hrastnik,CEO Sensilive, care a venit personal in Romania pentru aceasta gala.

"Cand facem lucrurile cu iubire si cu bucurie, energia ne umple sufletul in asa masura incat nu putem sa nu oferim tuturor celor din jur. In aceasta seara m-am simtit inconjurat de oameni frumosi, plini de energie curata, pozitiva si inaltatoare. Va multumesc!", declara acad. Ovidiu Bojor invitatilor prezenti.

Printre invitatii de seama s-au numarat  Printesa Lia si Printul Paul, Inalt Preasfintia Sa Arhiepiscopul Tomisului, Mihaela Borcea, Luana Ibacka, iar muzica a fost asigurata de Annes si trupa Devas. "Cand trupul si sufletul sunt in echilibru rezulta numai energie pozitiva. Asta am simtit in aceasta seara!" ne-a mai spus Florentina Opris.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare