Vedete din Romania

#copil #casatorie #relatie #florin busuioc

Florin Busuioc are un baiat de 20 de ani

Florin Busuioc , prezentatorul stirilor meteo de la PRO TV, are un fiu de 20 de ani, dintr-o relatie din tinerete. Foarte putina lume stie de existenta acestui fiu, pe care Florin Busuioc l-a vazut doar o singura data . Baiatul lui Busu , care poarta numele tataului sau, locuieste in Targu Mures , impreuna cu mama sa.

In preajma revolutiei, Florin Busuioc a cunoscut-o pe Marieta, la Piatra Neamt, unde au fost repartizati dupa absolvirea facultatii. Dupa ce Marieta a ramas insarcinata, cei doi s-au casatorit in februarie 1991 si la scurt timp a venit pe lume si Florin, fiul celor doi.

In timpul cat a fost casatorit cu Marieta, Florin Busuioc era implicat in alta relatie. Cei doi soti s-au despartit, iar copilul a ramas in grija mamei. Florin Busuioc a divortat insa abia in 2008. Actorul plateste copilului o pensie alimentara de 1000 de lei pe luna.

Florin Busuioc a recunoscut ca are un fiu de 20 de ani, care locuieste la Targu Mures.

"Da, e adevarat, e fiul meu! Nu mi-a placut niciodata sa vorbesc despre viata mea, nici despre lucrurile care s-au intamplat cu multa vreme in urma. Am un baiat care anul acesta a implinit 20 de ani, e la Targu Mures, alaturi de mama lui.

Relatia mea cu Marieta a fost una fulgeratoare, ne-am despartit din cauza mea si probabil din cauza spaimei mele de a avea o familie la momentul acela”, a declarat Florin Busuioc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului