Vedete din Romania

#declaratii florin busuioc #familie florin busuioc #florin busuioc

Florin Busuioc si-a parasit fiul cand avea doar o luna. "Mi-am lasat familia si nu regret"

Florin Busuioc se poate considera un om implinit. Are o cariera de succes, atat pe scena cat si in televiziune, si o familie pe masura. Actorul are doua fiice Natalie (15 ani) si Catinca (10 ani). Dar nu sunt singurii lui copii. Florin Busuioc mai are si un baiat in varsta de 29 de ani pe care l-a abandonat la doar o luna de la nastere. Acesta a fost crescut de mama sa, de profesie medic.

Cu tatal nu a avut, niciodata, niciun fel de relatie. Actorul s-a multumit sa-i plateasca doar o pensie alimentara.

"Mi-am lasat familia si nu regret"

Florin Busuioc a vorbit despre alegrea sa de a-si parasi sotia si copilul pentru a-si urma visul de a deveni un actor cunoscut. Acesta a marturisit ca nu regreta deloc pasul facut.

"Mi-am lasat familia si nu regret. Pentru ca daca n-o lasam, n-as fi fost astazi aici, pentru ca se impiedicau cariera si conditia de a fi acolo, in familie. Anume, visul meu de-a ajunge pe o scena de teatru din Bucuresti, actor recunoscut – nu ma gandeam atunci la televiziune, ca nu exista. In anii ’90, cand eram inca la Piatra Neamt si am facut o familie acolo, n-as fi crezut ca o sa ajung in televiziune, ma gandeam la teatru. Si mi-am lasat familia aceea cu copil, ca sa-mi vad de treaba mea. Deci nu regret cumva! Imi pare rau, ma simt vinovat, ma simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!," a declarat Florin Busuioc la emisiunea "E OK! sa fii vedeta," realizata de revista OK!.

Florin Busuioc a marturisit ca a incercat sa se apropie de fiul sau, dar acesta a refuzat sa aiba vreo relatie cu cel care i-a fost alaturi doar o luna de zile.

"Am facut niste gesturi, au fost refuzate, la un moment dat. Acum chiar mi-a scris fi-miu un mesaj: "Am fost un copil, am fost un prost. Hai sa facem o...". Si probabil ca o sa ne reconectam si o sa fie bine. Am mai avut niste incercari, au esuat, ma rog, n-are importanta. Ma simt vinovat, dar nu regret," a marturisit prezentatorul.

"El a facut deja un pas spre mine, trebuie sa fac eu pasul urmator"

Florin Busuioc a recunoscut ca fiul sau nu a beneficiat de viata de care au avut parte surorile lui, fetele pe care actorul le are din cea de-a doua casatorie.

"El a fost privat de asta. Are tot dreptul sa fie suparat pe mine! Nu am nicio indoiala ca are acest drept, dar s-a intamplat. Daca o sa reluam relatia, la un moment dat... Trebuie sa aflu ce e cu el, ce-i cu viata lui. Stiu ca facea, la un moment dat, facultatea de Meteorologie, sper sa fi reusit. Avea o iubita, dar nu era insurat, nu siu daca s-o fi insurat intre timp. El a facut deja un pas spre mine, trebuie sa fac eu pasul urmator. Si o sa-l fac! Acum are 29 de ani. Avea o luna cand am plecat, chiar la început," a mai marturisit Florin Busuioc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare