Vedete din Romania

#moarte actori #generatia de aur #florin calinescu #olga tudorache

Florin Calinescu: "A murit mama mea!"

Moartea Olgai Tudorache i-a socat pe cei care i-au fost aproape de-a lungul anilor. Desi actrita a avut o viata destul de retrasa, multi colegi ai acesteia i-au fost prieteni apropiati, au iubit-o si au respectat-o mai mult decat au aratat poate public. Iar acest lucru se vede din mesajele sfasietoare transmise la moartea doamnei teatrului romanesc. 

Anuntul despre moartea actritei Olga Tudorache a fost facut initial de catre actorul Florin Calinescu, care avea o relatie speciala cu actrita. “Români, a murit OLGA TUDORACHE...! O ARTISTĂ cât pământul ăsta! Profesoara mea, mama mea!”, a scris Florin Călinescu. 

”A dispărut o mare actriță. În acest moment greu și trist, cuvintele sunt de prisos. Am fost colege și este mai mult decat orice.” a spus Tamara Buciuceanu, la Antena 3. 

"Telefonul a sunat din nou in noapte. Real, de data asta. Doamna Olga Tudorache a plecat... Regret din suflet! Am tot sperat", a declarat si medicul Monica Pop.

Olga Tudorache avea 88 de ani. A fost casatorita o singura data, in 1960, pentru 6 ani. A avut un copil, Alexandru, si un nepot. A fost profesoara de teatru timp de 30 de ani, avandu-l ca elev si pe Principele Radu. 

Citeste si: Destinul trist al Olgai Tudorache: parasita de marea iubire pentru o frantuzoaica

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare