Vedete din Romania

Florin Calinescu revine pe "sticla"

Dupa o indelungata absenta de pe micul ecran, Florin Calinescu revine, incepand cu data de 9 martie, intr-un nou serial la Pro TV, "Anticamera", in care detine, asa cum era de asteptat, rolul principal, povesteste Cancan. Dupa ce a intruchipat un comisar de politie in " Baieti buni ", in noua productie tv actorul va fi surprins in postura de presedinte al tarii. "Anticamera" este un serial de actiune, cu mult umor si figuri inspirate din viata politica autohtona. Cu toate acestea, omul de televiziune a tinut sa ne precizeze ca asemanarea personajelor cu anumiti politicieni romani va fi pur intamplatoare.

Tipologii de politicieni

"Actiunea are loc in tara noastra, dar in film vorbesc despre tipologii, la fel ca si Caragiale. Daca vreun politician se va regasi in acest film, e treaba lui", a declarat actorul. Florin Calinescu va interpreta rolul presedintelui tarii, Boerescu . Personajul este inzestrat cu o minte sclipitoare, care-l ajuta sa urzeasca cele mai diabolice si amuzante planuri. Oamenii presedintelui sunt oameni devotati care stiu ca daca-i stau in preajma au si ei ceva de castigat: putere si faima. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare