Vedete din Romania

# marturisiri florin chilian # viol florin chilian #florin chilian

Florin Chilian, marturisiri cutremuratoare: "Am scapat ca prin urechile acului de un viol"

Cantaretul Florin Chilian a trecut prin momente teribile in copilarie. Artistul a marturisit ca a fost la un pas sa fie violat de un pedofil, pe cand era doar un tanc.

Desi astazi este o persoana dura, care cu greu poate fi impresionata, in copilarie, Florin Chilian a trecut prin momente dificile, care l-au marcat profund.

"Sunt foarte multe lucruri terifiante care mi s-au intamplat, absolut ingrozitoare, de exemplu un viol din care am scapat ca prin urechile acului, cu un pedofil. Imi cautam parintii, nu mai venisera pe-acasa de foarte mult timp si-am ajuns intr-un loc unde un om mi-a zis Hai la mine, sa-ti dau ceva sa mananci!. Si eu, copil fiind, m-am dus. Stiu ca par greu de crezut lucrurile astea, dar chiar s-au intamplat. Am avut mare noroc ca am scapat. Mult timp m-am pierdut crezand ca eu sunt responsabil si vinovat pentru toate relele care mi se intampla, ca sunt un nenorocit! (...) Am luat o furculita si voiam sa i-o infig in ochi. L-am cautat pe animalul ala mai tarziu, cand deja crescusem, fiind la liceu. Nu stiu ce s-ar fi intamplat daca l-as fi gasit", a declarat Florin Chilian intr-un interviu acordat revistei “Playboy”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului