Vedete din Romania

#conflicte #divort #florin zamfirescu #avere #catalina mustata #partaje

Florin Zamfirescu dezvaluie motivele divortului de Catalina Mustata

Desi actorii Florin Zamfirescu si Catalina Mustata au declarat ca s-au despartit pe cale amiabila, se pare ca in spatele acestei separari exista conflicte mult mai grave.

Actorul Florin Zamfirescu a dezvaluit, intr-un interviu acordat revistei "Tabu", adevaratele motive care au dus la despartirea sa de Catalina Mustata, dupa 20 de ani de casnicie.

Florin Zamfirescu a marturisit ca unul dintre motive a fost teama imensa a Catalinei Mustata ca va putea pierde averea pe care o aveau impreuna, in detrimentul fiilor sai. De asemenea, actorul sustine ca fosta sa sotie a luat chiar si lucruri de valoare din casa pentru a nu le pierde la partaj.

"Cand am vazut ca fata asta frumoasa, manierata, talentata, cu care am stat 20 de ani, ma fura si minte in halul acesta, m-am intrebat cu cine mi-am petrecut de fapt acesti 20 de ani. Cand am vazut ca aceasta fata a indepartat din casa obiecte de valoare, temandu-se ca le vom imparti la partaj, m-am strepezit. Nu-mi vine sa cred ca poate sa-mi faca asta, cand o vad si cand ma gandesc cat de mult am iubit-o", a marturisit actorul.

„In fine, eu am lasat-o in casa noastra, pe care are ambitia sa declara ca a facut-o din banii ei. Acum, se plange ca nu o poate intretine. Daca ea a facut-o, cum de n-o poate intretine?”, a adaugat actorul.

Sursa foto: www.realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare