Vedete din Romania

#sotie Razvan Simion #Lidia Buble #vedete intern #razvan simion #showbiz

Fosta sotie a lui Razvan Simion a rabufnit!

Lidia Buble si fosta sotie a lui Razvan Simion nu isi mai pot ascunde sentimentele una fata de cealalta. Desi Diana, fosta sotie a lui Razvan Simion a fost mereu discreta in ceea ce priveste divortul sau, dar si idila matinalului cu celebra cantareata, ea a rabufnit. 

Singurul moment in care Diana a reactionat vizavi de aceasta situatie a fost acela in care Lidia Buble a spus ca nu este deloc deranjata de faptul ca Razvan merge sa isi viziteze copiii.

Replica sotiei a fost una extrem de dura: “Razvan nu are copii de vizitat, ci de crescut”. De atunci, femeia nu a mai dorit sa vorbeasca despre acest subiect, insa, spun apropiatii, Diana nu este deloc multumita de atentia pe care tatal copiilor o acorda familiei.
Din aceasta cauza, i-ar fi si pus o conditie matinalului de la Antena 1. 

 ”Conditia la despartire a fost ca cei doi copii sa stea departe de Lidia, sa nu o cunoasca. Razvan s-a tinut de cuvant si si-a tinut familia departe. Acesta este singurul lucru pe care Diana nu l-ar accepta, ca fiica si fiul ei sa ajunga sa se plimbe prin parc cu Lidia. Daca asta se va intampla, va incepe razboiul”, a declarat un apropiat al familiei, pentru Cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului