Vedete din Romania

#hollywood #scandal #halle berry #olivier martinez #gabriel aubry #ziua recunostintei

Fostul sot al actritei Halle Berry, vinovat in scandalul de la Ziua Recunostintei

Gabriel Aubry, fostul sot al lui Halle Barry, a fost gasit vinovat pentru declansarea scandalului de saptamana trecuta, de Ziua Recunostintei. Acesta a inceput sa se certe cu Olivier Martinez, actualul partener al actritei, iar de aici si pana la o bataie in toata regula nu am mai fost decat un singur pas.

Desi Aubry a pozat in victima si a dat spre publicare mai multe fotografii in care apare cu vanatai, organele de cercetare au decis ca el este principalul vinovat in acest caz, deoarece el a pornit conflictul.



"Suspectul (n.r. Gabriel Aubry) a ajuns la locuinta lui Halle Berry pentru a o lasa pe fiica lor, Nahla, aflata in custodie. Suspectul si victima (n.r - Olivier Martinez) s-au implicat intr-o altercatie verbala, dupa care acuzatul i-a dat un pumn victimei, incercand sa il loveasca in cap. L-a atins apoi pe umar, iar victima a fost nevoita sa raspunda in acelasi mod", se arata intr-un comunicat de presa al politiei.

Dupa ce s-a ajuns la stabilirea vinovatului in persoana lui Gabriel Aubry, politia a decis ca Olivier Martinez nu va fi pus sub acuzare.

Sursa foto: thesun.co.uk

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului