Vedete din Romania

#dragos dolanescu #conflict #botez #ionut dolanescu #Fratii Dolanescu

Fratii Dolanescu continua conflictul: Ionut nu vine la botezul fiului lui Dragos

dragos dolanescu a sosit in Romania unde isi va boteza fiul, Darius, in data de 9 iulie. Fratele lui, Ionut Dolanescu , exclude orice idee de impacare cu Dragos.

Fii regretatului artist Ion Dolanescu sunt inca in conflict din cauza mostenirii. Ionut Dolanescu spune ca Dragos nu l-a invitat la botez. In schimb, Ionut a refuzat sa-l gazduiasca pe Dragos Dolanescu impreuna cu familia in casa lui Ion Dolanescu.

"Nu am fost invitat la botez si nici nu cred ca sunt pe lista invitatilor. Oricum, in acea perioada e posibil sa fiu plecat in America, dar ii doresc lui Darius multa sanatate si sa aiba parte numai de lucruri frumoase in viata. Ii mai doresc sa semene la caracter cu bunicul lui, nu cu tatal lui, Dragos. Zilele trecute chiar m-am intalnit cu Raluca Pricop, cea care il va boteza pe fiul fratelui meu, si i-am urat toate cele bune. Nu ii port pica, dar nici o impacare nu o mai vad posibila, cel putin nu in momentul de fata", a declarat Ionut Dolanescu pentru ZiarulRing.ro.

Dupa ce fratele sau i-a interzis accesul in casa tatalui, Dragos Dolanescu a apelat la prieteni, care il vor gazdui pentru cele doua saptamani petrecute in tara, potrivit Cancan.ro.

La botezul micutului Dariu sunt asteptati peste 150 de invitati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului