Vedete din Romania

#boala Fuego #fuego

Fuego, afectat de aceeasi boala care i-a rapus tatal in 3 minute!

Paul Surugiu, pe numele sau de scena Fuego, sufera de aceleasi probleme de sanatate cu care s-a confrunta si tatal si care, a murit in doar in 3 minute, dupa ce a facut infarct!

Intr-un interviu acordat celor de la Antena Stars, Paul Surugiu, pe numele sau de scena Fuego, a povestit despre suferinta prin care a trecut atunci cand si-a pierdut parintele, in urma unui infarct. Din pacate, indragitul cantaret a dezvaluit, de asemenea, ca a mostenit afectiunile la inima pe care le-a avut tatal sau, fiind nevoit sa se lupte cu aceleasi probleme de sanatate. „Din pacate il moştenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune, inima”, a explicat Fuego pentru Antena Stars.

„Mostenim de la parinti si bunici, de la generatiile anterioare, o serie intreaga de lucruri. Unele ne ajuta, altele ne fac rau. in cazul bolilor de inima, componenta genetica joaca un rol esential. Pentru ca muschiul inimii are anumite comportamente. Vasele de sange la fel. Modul in care ne intra noua presiunea in sistemul vascular, modul in care ni se coaguleaza sangele, cat de aderent este peretele vascular...Toate aceste aspecte determina riscul de a face o boala vasculara si cardiovasculara. Infarctul in cazul tatalui poate fi mostenit de copii”, a explicat medicul Ovidiu N. Peneş tot pentru Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare