Vedete din Romania

#nunta Gabriela Cristea #vedete intern #gabriela cristea #showbiz #slabit #dieta

Gabi Cristea a slabit spectaculos. Afla cum poti da si tu jos kilograme bune!

Mai are cateva zile pana la nunta, iar stresul pregatirilor pentru mare eveniment, dar si dorinta de a arata impecabil au determinat-o pe Gabriela Cristea sa de jos 5 kilograme in doar o saptamana.

Prezentatoarea Kanal D se casatoreste pe 30 aprilie cu Tavi Clonda. Emotiile sunt mari, desi Gabi a mai trecut o data prin ele, in 2008, cand s-a maritat cu Marcel Toader.

Vedeta TV si-a surprins apropiatii cu noua sa silueta. "Am reusit sa dau jos cateva kilograme si fara sa tin o dieta stricta! E adevarat, in ultima perioada am fost extrem de stresata cu pregatirile pentru cununia civila si, probabil, de aceea am si slabit! In plus, am hotarat sa nu mai mananc nimic dupa orele 18.00 si se observa la haine, cred ca acesta este de fapt micul meu secret. Nu mai mananc seara! In rest, nu m-am abtinut de la nimic in timpul zilei, am consumat de toate, paine, carne, dulciuri si, uneori, chiar si sucuri acidulate. Ma bucur insa ca am reusit sa ajung la o greutate optima si, la petrecere, voi arata asa cum mi-am dorit in rochiile pe care le voi imbraca", a declarat Gabi Cristea pentru WOWbiz.ro.

CITESTE SI:

Cat de urat s-a purtat Monica Gabor la prima expozitie a Irinucai
Bacterie mortala in spitalul in care naste ducesa Kate

Adevarul despre logodna Antoniei cu Velea. Biserica le-a interzis...

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului