Vedete din Romania

#gabriela vranceanu firea # avere gabriela vranceanu firea

Gabi Firea, o vedeta cu greutate financiara

Gabriela Vranceanu Firea , sotia primarului orasului Voluntari, a castigat anul trecut peste un milion de lei, jumatate de la trustul lui Dan Voiculescu, iar cealalta jumatate din dividendele de la firma SC Tudor Imob Media, unde este unic actionar.

Salariul cunoscutei jurnaliste,dar si bunurile pe care le detine au fost facute publice in declaratia de avere a sotului sau, Florentin Pandele .
Gabriela Firea aduna venituri, de la Saptamana Financiara, Media Cassa Press si de la Antena 3, prin doua contracte de munca si trei cesiuni din drepturi de autor , potrivit evz.ro.

Pentru „Stirea zilei”, vedeta Antenei 3 incaseaza circa 205.000 lei anual. Pe langa aceste venituri, se mai aduna din dividende circa 550.000 de lei, de la firma SC Tudor Imob Media SRL, infiintata in anul 2004, unde este unic actionar.

Jurnalista are bijuterii in valoare de 100.000 de euro, tablouri de 80.000 euro si in conturi aproape 95.000 dolari, peste 85.000 de euro si peste 450.000 lei. De asemenea, mai are de recuperat din imprumuturi euro .

Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari, este proprietarul unei case si a patru terenuri si are un salariu anual de aproximativ 30.000 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului