Vedete din Romania

#gabi lunca covid # gabi lunca a murit #gabi lunca

Gabi Lunca a murit la varsta de 82 de ani

Cantareatea de muzica lautareasca a murit la varsta de 82 de ani. Artista fusese diagnosticata pozitiv cu Covid si era internata la ATI de doua saptamani. Anuntul a fost facut de Rebeca Onoriu, fiica cea mica a artistei, pe Facebook.

„Dupa 23 ani, din nou impreuna! Canta impreuna Celui pe care L-au iubit si L-au slujit o viata intreaga! O sa ne revedem...”, a scris aceasta. In urma cu cateva zile, Rebeca Onoriu a vorbit despre lupta pe care mama ei o ducea cu COVID-19.  

”A luat de la unul din nepoti, casa e mare, normal. Au venit in vizita la ea, nu stiau ca sunt pozitivi. A luat virusul, probabil, de pe hainele copiilor. A inceput sa aiba o usoara tuse. A venit DSP-ul, i-a facut test, a iesit pozitiv. Apoi, sora mea i-a mai facut unul, al doilea test tot pozitiv a iesit. Am inceput tratamentul acasa, am cumparat si aparat de oxigen. In a treia zi a scazut saturatia la 90. S-a panicat si a mers la Matei Bals, unde a facut un CT la plamani. S-a vazut o usoara inflamatie. Avand in vedere varsta dansei am internat-o la Spitalul Ilfov. Au pus-o imediat pe tratament. Ca sa nu scada saturatia i-au pus o masca full-face, care i-a schimbat analizele. Medical s-a facut super tratament.

E un virus pervers. Din pacate, virusul nu te intreaba cati ani ai si nici cine esti. Am protejat-o cat am putut, nu ne-am mai sarutat decat pe maini”, a declarat Rebeca Onoriu, fiica cea mica a cantaretei.

Sursa foto: playtech.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare