Vedete din Romania

#chirurgie estetica #mihaela radulescu #gabriela szabo

Gabi Szabo: "Mihaela Radulescu este un model de sportiv"

Performanta la superlativ, asta a daruit romanilor Gabi Szabo. Am fost curiosi sa aflam cu ce se mai ocupa atleta, avand in vedere ca in ultimul timp a lipsit din peisajul media si am regasit-o in mijlocul copiilor, impartasind un strop din talentul si succesul sau in domeniu.

Replica Vedetelor: Stiu ca nu mai faci sport ca inainte, cam cat timp acorzi acum acesti pasiuni ale tale?
Gabi Szabo: Nu mai fac sport in fiecare zi, insa alerg de trei ori pe saptamana cate o jumatate de ora. Pe timp de iarna alerg in sala, iar vara alerg in aer liber si inot foarte mult.

Replica Vedetelor
: Ce face Gabi Szabo in acesta perioada?
Gabi Szabo: Sunt implicata in foarte multe proiecte ale Federatiei Romane de Atletism, de promovare a sportului, de promovare a atletismului, de promovare a competitiilor noastre. Nu am timp sa stau si imi face deosebita placere.

 

"Totul e frumos cand esti tanar, dupa o anumita varsta daca nu te intreti, devi inestetic"

 

Replica Vedetelor: Ce parerea ai despre tinerele din ziua de astazi care apar la televizor si isi fac tot felul de interventii chirurgicalei si uita sa faca sport in mod constant?
Gabi Szabo: Nu pot sa critic, e foarte greu sa imi dau cu parerea despre niste tinere pe care le cunosc numai de la tv, nu pot sa spun de ce accepta si dau mai mult interes operatiilor estetice decat unui stil de viata sanatos. Totul e frumos cand esti tanar, dupa o anumita varsta daca nu iti intreti operatiile, devi un om foarte dependent si nu frumos estetic. Am intalnit persoane care sunt dependente de operatiile estetice si care la varsta de 45 de ani aratau desfigurate din cauza operatiilor.

 

"Mihaela Radulescu este un model in ceea ce priveste practicarea si promovarea sportului"

 

Replica Vedetelor: Ce vedete consideri ca arata bine din punctul asta de vedere, fiind specialista in ceea ce priveste proportionalitatea muschilor corpului si asa mai departe?
Gabi Szabo: Sa sti ca sunt foarte multe persoane publice care arata foarte bine si care se intretin foarte tare din practicarea sportului. Acum daca ma faci sa dau nume imi e cam greu. Una dintre persoanele pe care le-am cunoscut si care imi este foarte draga prin felul ei de a fii si de a promova sportul este Mihaela Radulescu. Ea este si o persoana care a practicat sport in copilarie, tatal ei este profesor de educatie fizica si sport si atunci cred ca s-a transmis in stilul ei de viata, a fost educatia din familie in primul rand.

 

"Nu cred ca operatiile estetice te pot face vedeta"

 

Replica Vedetelor: Ea are si operatii estetice insa...
Gabi Szabo: Asta nu stiu si nu ma intereseaza prea tare, in primul rand cand o vezi pe Mihaela spui ce corp frumos are si se vede foarte clar ca lucreaza. Si nu numai ea uite si Andreea Esca practica sportul. Prin 2004 mergeam impreuna la sala si ne antrenam, mergeam deasemenea in padure la Snagov si ne antrenam impreuna cu ea si cu niste prieteni de-ai ei deci si ea este o iubitoare a sportului. Deasemenea si Andreea Raicu e o iubitoare a sportului, in concluzie avem niste oameni si niste vedete care ne indruma in acest sens si sunt exemple pozitive pentru noile generatii. Nu cred ca operatiile estetice te pot face vedeta, poate pe moment, dar nu pe termen lung. Adolescentii si adolescentele i-as sfatui sa ia ca exemplu aceste doamne care au ajuns adevarate vedete datorite intelectului si al modului de viata echilibrat. Cei sau cele care apar acum si sunt nonvalori, asa cum au aparut vor si disparea.

Replica Vedetelor: Acum sunt insa alte modele de frumusete in persoana Monicai Columbeanu, Bianca Dragusanu si asa mai departe...
Gabi Szabo: Sincer nu le cunosc, eu am vorbit de valori, in ceea ce le priveste pe aceste domnisoare sincer nu pot sa ma pronunt.

Replica Vedetelor: S-a scris ceva neadevarat la adresa ta de-a lungul timpului?
Gabi Szabo: S-au scris foarte multe lucruri pozitive despre mine, trebuie sa recunosc lucrul asta, datorita performantelor pe care le-a facut in atletismul romanesc si nu numai. Au fost perioade in care trei jurnaliste scriau identic acelasi articol, articole care nu ma caracterizau nici macar 1% pana in momentul in care am rugat un avocat sa mearga la redactia ziarului si sa ia atitudine pentru ca deja era prea mult si din acel moment nu am mai auzit de acea ziarista care degenera subiectele, in afara de faptul ca a fost implicata in foarte multe scandaluri cu vedete.
In rest eu am o familie foarte frumoasa, incerc sa imi traiesc toate bucuriile alaturi de familia mea si nu imi place sa duc o viata mondena, tocmai de aceea nu dau subecte jurnalistilor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare