Vedete din Romania

#trezire Cabriel Cotabita #coma Gabriel Cotabita #gabriel cotabita #vedete intern #showbiz

Gabriel Cotabita a fost deconectat de la aparate!

Dupa mai bine de doua saptamani in care a fost in coma, Gabriel Cotabita a dat astazi primele semne ca incepe sa-si revina. Cantaretul a deschis ochii si a reusit sa respire singur, fara aparate, scrie click.ro.

“Este un semn care trebuie interpretat cu prudenta. Este un semn pozitiv, medical vorbind, dar drumul este lung. Astfel, se demonstreaza faptul ca a fost foarte bine ingrijit. Aceasta trezire spontana, daca este confirmata este un semn ca pacientul se simte mult mai bine”, a marturisit prof dr. Constantin Popa, medic neurolog, pentru Romania TV.


"Nici nu confirm, nici nu infirm"

„Domnul academician Constantin Popa nu face parte din echipa care l-a examinat pe Gabriel Cotabita. Nu stiu de unde are dumnealui aceasta informatie. Nici nu confirm, nici nu infirm cele declarate, fiindca nu sunt abilitat sa ofer aceste informatii. in cursul zilei de azi vom discuta cu familia, iar daca aceasta va dori sa comenteze in vreun fel, va vom anunta”, a declarat dr Bogdan Oprita pentru Click!

 

Pe de alta parte, conform unor surse medicale citate de Mediafax, “sunt teste in care pacientul poate sa stea cateva secunde deconectat de la aparate, teste care se fac la cateva intervale de timp, dar ceea ce se poate spune este ca pacientul este in continuare stationar, grav. Testele se fac in conformitate cu protocoalele din sectiile de terapie intensiva in cazul pacientilor conectati la aparate pe perioade mari de tip, pacientilor critici".

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului