Vedete din Romania

#piesa Gabriel Cotabita #revenire Gabriel Cotabita #vedete intern #gabriel cotabita #showbiz #matteo

Gabriel Cotabita, prima piesa dupa tragedie! Ascult-o aici! VIDEO

Gabriel Cotabita a lansat ieri, 21 septembrie, primul videoclip dupa tragedia prin care a trecut in urma cu cinci luni. Cu aceasta ocazie, Gabriel Cotabita le-a multumit tuturor celor care i-au transmis mesaje de sustinere in ultima perioada prin intermediul unui filmulet publicat pe contul sau de Facebook.

"Dragii mei, ma bucur ca am ocazia sa vorbesc cu voi in acest moment. Vreau sa va multumesc pentru toate gandurile bune si toate urarile pe care mi le-ati acordat in aceasta perioada. Si fiti convinsi ca foarte curand ne vom revedea. Asa ca, pana atunci, va urez, cu mare drag, sa aveti o zi linistita", spune Gabriel Cotabita in filmuletul publicat pe contul sau de Facebook.

Piesa "O zi linistita", cantata de Gabi Cotabita si de Matteo, a fost inregistrata inainte de tragedia prin care a trecut artistul.

Zilele trecute, cei doi au filmat si videoclipul melodiei, piesa fiind, practic, revenirea lui Gabi Cotabita in muzica, dupa ce a intrat in coma.

"Dragii mei, ma bucur ca am ocazia sa vorbesc cu voi in acest moment. Vreau sa va multumesc pentru toate gandurile bune si toate urarile pe care mi le-ati acordat in aceasta perioada. si fiti convinsi ca foarte curand ne vom revedea. Asa ca, pana atunci, va urez, cu mare drag, sa aveti o zi linistita", spune Gabriel Cotabita in filmuletul publicat pe contul sau de pe reteaua de socializare Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare