Vedete din Romania

#internat de urgenta #covid #probleme sanatate #gabriel cotabita

Gabriel Cotabita, probleme grave de sanatate. A fost internat de urgenta

Probleme mari de sanatate pentru cantaretul Gabriel Cotabita. Artistul a fost internat de urgenta dupa ce s-a simtit rau. Potrivit primelor informatii, artistul a ajuns la spital cu simptome de AVC. 

 

”Gabriel Cotabita a ajuns la spital cu simptome de AVC, accident vascular cerebral tranzitoriu, cu recuperare totala. Se simte bine, sotia si fetele lui s au speriat foarte tare. Sunt sanse ca maine sa fie externat, daca lucrurile merg bine”, au declarat in exclusivitate pentru impact.ro surse din spitalul Colentina din Bucuresti.

Gabriel Cotabita a avut Covid

Sotia si fiicele artistului s-au panicat foarte tare dupa ce artistul s-a simtit rau. In urma cu cateva luni, Gabriel Cotabita a fost infectat si cu coronavirus, iar familia artistului a trecut si atunci prin mari emotii. Atunci, artistul a fost internat pentru cateva zile in spital, pentru a fi tinut sub supraveghere medicala dat fiind istoricul sau.

”Nu este o forma grava, nu este intubat, nu este la ATI. Pur si simplu necesita sa fie monitorizat, avand si alte probleme de sanatate. El, cu siguranta, s-a protejat stiind foarte bine cat de important este sa respecte masurile de distantare, sa poarte masca si toate celelalte”, a spus la acea vreme una dintre fiicele lui pentru Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului