Vedete din Romania

#Gabriel Cotabita operatie estetica #vedete intern #gabriel cotabita #showbiz

Gabriel Cotabita si-a facut operatie estetica

Gabriel Cotabita pare alt om, dupa ce si-a revenit miraculos din coma. Recent, artistul a participat la un targ de carte, unde si-a uimit fanii cu aspectul sau fizic!

Tenul artistul arata mai bine ca niciodata, iar ridurile adanci au disparut! Ceea ce il da de gol este pielea, din zona obrajilor, care ia o forma “ciudata”.

Specialistii nu exclud varianta ca solistul sa-si fi facut o interventie estetica. “Poate fi vorba despre un lifting esuat, cu fire, sau, in cazul lui, poate fi vorba despre o pareza post comotie”, a declarat medicul estetician Victor Schwartz.

Alti medici esteticieni au declarat pentru wowbiz.ro ca Gabriel Cotabita si-a facut lifting fara nici pic de indoiala: “Gabriel Cotabita a apelat la bisturiu pentru a-si rezolva faldurile de pe fata, care, intr-adevar, erau inestetice. Cantaretul si-a facut 100% un lifting recent, pielea i-a fost intinsa serios, de la de la baza perciunilor pana la lobul urechilor, pentru ca tenul sa ii fie mai neted si, fireste, mult mai tanar. Se vede ca sutura a iesit mai bine pe partea stanga decat pe cea dreapta, este realizata, in zigzag, si ii arata o fata fara riduri. In schimb, falcile si gusa nu i-au fost corectate si poate este mai bine asa, intrucat i-ar fi schimbat putin infatisarea. Singurele probleme raman insa la acele cicatrici de la ureche, dar ele sunt normale in aceasta faza a interventiei estetice. Veti vedea ca, in scurt timp, ele vor disparea cu desavarsire. La final, putem spune ca salutam curajul domnului Cotabita, care, dupa ce a trecut prin acel accident vascular, urmat de o coma, a avut curajul de a recurge la bisturiu pentru a arata mai bine! Bravo lui!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare