Vedete din Romania

#familie #mama #gabriela cristea

Gabriela Cristea a plans la vestea mortii mamei: "Dumnezeu sa o odihneasca!"

Gabriela Cristea a izbucnit in lacrimi la auzul vestii ca mama ei a murit. Ieri, in jurul orei 11.00, Didina Cristea s-a stins din viata la Spitalul Municipal Bucuresti, ca urmare a unei pancreatite.

Vedeta postului TV Kanal D abia ce incheiase transmisiunea directa de la emisiunea “ Nora pentru mama ” cand a fost anuntata ca mama ei nu mai este. Socata de veste, Gabriela a izbucnit imediat in plans.

“Nu cred ca exista pe lume un copil care sa nu simta durere in suflet atunci cand ii moare parintele. Si aceasta, indiferent de relatia pe care a avut-o cu cea care i-a dat viata: buna, proasta, inexistenta, insa durerea va exista. Iar acest lucru se intampla si in cazul meu. Dumnezeu sa o odihneasca!”, a declarat ulterior Gabriela Cristea pentru Libertatea.

Potrivit declaratiilor date de purtatorul de cuvant al spitalului, Bogdan Popescu, decesul Didinei Cristea a venit ca urmare a unor complicatii date de afectiunea pancreasului. Doctorii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a o salva pe femeie, supunand-o la trei interventii chirurgicale de spalare a cavitatii abdominale, insa fara succes.

Apropiatii Gabrielei Cristea au declarat pentru Libertatea ca vedeta TV este foarte afectata de moartea mamei, desi intre cele doua nu a fost niciodata o relatie calda.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare