Vedete din Romania

#tv #copil #gabriela cristea #sarcina

Gabriela Cristea a refuzat o marire de salariu la Kanal D

Gabriela Cristea este hotarata sa ramana insarcinata in curand. Bruneta a refuzat o marire de salariu la Kanal D, care ar fi obligat-o sa semneze un contract pentru inca doi ani cu emisiunea " Nora pentru mama ".

Absenta initiala a Gabrielei Cristea din platoul emisiunii TV s-a prelungit cu inca o saptamana. Cristea negociaza in continuare cu sefii Kanal D sperand sa obtina un contract mai scurt.

“Gabi Cristea nu vrea sa semneze contractul pe o perioada de doi ani pentru ca vrea sa se retraga, sa-si vada de viata personala. Ea este una dintre cele mai bine platite moderatoare, ea ia 20.000 de euro, care sunt bani. Sefii i-au propus si o marire de salariu, dar Gabi nu a acceptat-o. Singurul lucru pe care il vrea este sa semneze contract de cateva luni, maxim un an, din cate stiu”, au declarat surse din cadrul postului tv Kanal D, citate de ZiarulNational.com.

Chiar daca programul i-ar permite sa faca tratamente de fertilizare , Gabriela Cristea este hotarata sa renunte la munca pentru a-si dedica toate resursele familiei.

“Stiu ca se chinuie sa ramana insarcinata. Daca vrea tratament de fertilizare, asta inseamna doua ore pe zi, timp de care dispune pentru ca avea emisiune dimineata si seara. Dar ea vrea liniste, vrea sa-si vada de viata ei si probabil tratamentul de fertilizare nu-l va face in tara”, a mai explicat sursa.

Vei mai urmari emisiunea "Nora pentru mama" dupa plecarea Gabrielei Cristea?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare