Vedete din Romania

# gabriela cristea dieta #gabriela cristea

Gabriela Cristea a slabit 10 kilograme in timp-record. Ce dieta a tinut

Gabriela Cristea a intrat la dieta. Vrea sa se intoarca in curand pe micul ecran, asa ca  a decis sa ia masuri si in privinta siluetei.

Prezentatoarea TV a inceput sa tina o dieta si in doar cateva saptamani a reusit sa scape de 10 kilograme. A marturisit ca nu tine un regim drastic si a renuntat doar la cateva alimente.

"Am vrut sa o alaptez pe fetita si de aceea, am preferat sa nu tin regim. Sanatatea ei a fost intotdeauna pentru mine pe primul plan. Orice dieta ar fi afectat lactatia. Am luat kilograme in plus, dar, sincer, nu m-a interesat deloc. Victoria avea nevoie de lapte matern, asa ca atunci nu am tinut cont de cat mananc. Acum insa, situatia s-a schimbat un pic, nu mai alaptez, astfel ca trebuie sa fac ceva si pentru mine din punct de vedere fizic", a declarat Gabi Cristea pentru WOWbiz.ro.

Gabriela Cristea ne-a dezvaluit dieta pe care o urmeaza si cu care a slabit 10 kilograme deja:  “De cand nu am mai alaptat, de la doua luni si jumatate, am incercat sa tin o dieta. De atunci, am renuntat la paine, la grasimi, la orice pentru a putea reveni la greutatea mea de dinainte de sarcina. Mananc doar carne si legume, peste si fructe de mare pe gratar sau la abur. Nu mai pun nici macar ulei in salate, le prepar doar cu sare si otet. Nu e tocmai comod, insa totul a avut rezultat, caci am reusit sa slabesc aproape zece kilograme”, ne-a mai declarat vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare