Vedete din Romania

#parinti #familie #gabriela cristea

Gabriela Cristea: "Acum nu simt lipsa parintilor"

Gabriela Cristea s-a rupt definitiv de familia ei. La patru luni dupa moartea mamei ei, prezentatoarea de la Kanal D vrea liniste si nu mai vrea sa aiba de-a face cu tatal si fratele ei.

"M-am detasat de familia mea. Nici macar n-am incercat sa fac ceva. In momentul acesta imi doresc doar sa fiu linistita si sa-mi vad de treburile mele. Asta e tot ce-mi doresc", a declarat Gabriela pentru Ring.

Vedeta se arata mahnita ca a fost judecata in presa pentru alegerea ei de a-si abandona familia, explicand ca nu simte lipsa parintilor.

"Eu nu generalizez si nu m-as pune in postura altcuiva. Fiecare e liber sa-si organizeze viata dupa cum considera de cuviinta. Cum fiecare este liber sa judece o situatie in care un om este pus, nu putem sa oprim lucrurile acestea orice am face. Acum nu simt lipsa parintilor", a mai spus Gabi.

 

Aerobic in piscina

 

Secretul cu care bruneta se simte in forma este gimnastica in apa. Gabriela nu se abtine de la mancare, ia trei mese si doua gustari pe zi, dar s-a balacit in piscina toata vara.

"Toata vara am stat in piscina, nu stiu sa inot, doar ma balaceam. Am facut gimnastica in apa. Te simti si bine, si muncesti de doua ori mai mult decat daca te-ai duce sa faci aerobic. Mai am acasa un steper si atunci cand imi amintesc, ma mai urc pe el”, a mai spus Gabi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului