Vedete din Romania

#familie #avort #gabriela cristea

Gabriela Cristea, avort la 16 ani?

Gabriela Cristea a facut un avort la doar 16 ani?! Asta sustin apropiatii ei. Vedeta Kanal D a fugit apoi de acasa la 18 ani, pentru a fi alaturi de un barbat cu 10 ani mai mare, spune tatal lui Gabi.

Numele barbatului pentru care bruneta ar fi plecat de acasa este Bogdan Santea si este acum proprietarul uneia dintre cele mai puternice agentii de publicitate din Romania, potrivit Cancan. Santea a intalnit-o

"Inainte de a se cupla cu baiatul de la TVR, Gabi a fost cu un individ insurat. A stat mult cu el si, la un moment dat, a ramas insarcinata. A facut avort, cand avea cam 16 ani, la Municipal", au declarat surse din anturajul vedetei TV, citate de Cancan.

Tatal Gabrielei Cristea sustine in continuare ca nu a gresit cu nimic fata de fiica lui, care l-a parasit in momente grele.

"A fost lumina ochilor nostri. Cand a terminat liceul "George Enescu" am fost foarte mandri de ea. Am plecat sa muncesc in strainatate sa-i pot oferi Gabrielei tot ce isi dorea. Urma sa se angajeze ca balerina la Opera Romana , dar nu a mai apucat.

S-a indragostit de un baiat mai mare cu aproape 10 ani ca ea si s-a mutat la el. Atunci s-a produs ruptura. Ca orice tata, m-am suparat. I-am zis sa se intoarca, insa parca nici nu ma auzea. Nu pot sa cred ca nu se duce la spital sa-si vada mama. Era cea mai buna prietena a ei si mereu ii facea toate poftele", a declarat pentru Click! tatal Gabrielei.


Citeste si

Tatal Gabrielei Cristea: "Fiica mea este un monstru cu chip de om"

Gabriela Cristea: "M-am imbolnavit de tiroida din cauza stresului provocat de familia mea"

Gabriela Cristea nu are timp sa-si viziteze mama bolnava

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului