Vedete din Romania

# nunta secreta #tavi clonda #nunta Gabriela Cristea #gabriela cristea #nunta

Gabriela Cristea, nunta in secret. Nicio vedeta nu a facut asta pana acum

Gabriela Cristea si Tavi Clonda se vor casatori religios in aceasta toamna. Desi pentru botezul fiicei lor si-au dorit o petrecere mare si fastuoasa, cei doi doresc o nunta intima, cu foarte putini invitati.

Gabriela Cristea a marturisit ca isi doreste discretie maxima in ceea ce priveste nunta. Aceasta nu a anuntat data evenimentului insa a dat detalii referitoare la tinuta pe care o va purta si la petrecerea de dupa eveniment. La marele eveniment va participa doar familia.

"Am hotarat acum ca vrem sa facem aceasta cununie religioasa doar pentru noi, sa simtim fiecare moment. Sa facem niste poze frumoase, sa stam impreuna cu fiica noastra. Probabil ca vor fi undeva pe la 20 de invitati maxim. O sa ma imbrac intr-o rochie spectaculoasa si asta pentru ca nu trebuie sa o port toata noaptea, doar la biserica. O sa am un voal spectaculos... cred. Asa m-am gandit eu. Seara o sa mergem undeva, o sa-mi pun o rochie eleganta, dar mai comoda. Teoretic nu (n.r. in Bucuresti). Nici macar nu o sa spun cand o sa fie data, oricum nu stiu acum, dar o sa fie in toamna. Ne gandisem initial undeva in septembrie, dar probabil ca va fi cea mai aglomerata luna, asa ca o sa fie undeva in octombrie", a declarat Gabriela Cristea, pentru VIVA!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare