Vedete din Romania

#Te vreau langa mine #bianca dragusanu #gabriela cristea #kanal d

Gabriela Cristea si Bianca Dragusanu, in razboi! Pe cine prefera turcii ca prezentatoare

Teoretic, Gabriela Cristea ar trebui sa revina in foarte scurt timp la pupitrul emisiunii "Te vreau langa mine". Practic, sefii Kanal D ar prefera sa o pastreze pe Bianca Dragusanu. De ce? In primul rand este mai ieftina, iar audientele inregistrate sunt destul de bune de cand aceasta a preluat postul de prezentatoare. 

Gabriela Cristea (42 de ani) şi Bianca Drăguşanu (35 de ani) se bat pe pupitrul emisiunii “Te vreau lângă mine!”. Fosta gazdă a show-ului îşi doreşte să se întoarcă pe sticlă, dar şefii turci par să o prefere pe Bianca Drăguşanu, cea care a inlocuit-o in ultimele luni, de cand Cristea a nascut. Surse din televiziune au povestit in exclusivitate pentru Click! că schimbarea decorurilor şi investiţia majoră de peste 100.000 de euro în noul platou ar fi fost făcute de dragul blondei, care a revenit în forţă în noul sezon.

Gabriela Cristea a anunţat de la finele lui 2017 că din ianuarie va apărea pe sticlă, a publicat cu un anunţ pe Facebook, dar întoarcerea tot nu s-a produs pentru că se pare că șefii ar dori să o înlocuiască de tot cu Bianca Drăgușanu, din rațiuni pur financiare. Totusi, Bianca are contract pe un an, iar de la nasterea fetitei Gabrielei au trecut doar aproape 4 luni. 

“Când Biancăi i s-a propus acest format, ea a semnat un contract pe un an. Gabriela Cristea face constant presiuni ca să revină. E de trei ori pe săptămână în biroul şefilor", au explicat aceleaşi surse.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului