Vedete din Romania

#familie #rasvan firea #gabriela vranceanu firea

Gabriela Vranceanu Firea a ramas vaduva

Gabriela Vranceanu-Firea, realizatoarea emisiunii "Stirea Zilei" de pe Antena 1, trece prin momente grele. Sotul acesteia, Rasvan Firea (54 ani) a incetat din viata in cursul zilei de 24 ianuarie.

Fost atlet de performanta si antrenor de atletism , pentru cativa ani, Rasvan Firea a murit la spitalul Fundeni, in urma unui atac cerebral . Acum patru luni, acesta fusese supus si unui transplant de rinichi. De altfel, fostul sportiv a avut probleme de sanatate inca din 1998, cand a suferit primul infarct. Insa, dupa cateva interventii chirurgicale, lucrurile pareau sa revina la normal.

Povestea Gabrielei si a lui Rasvan a inceput in 1993, intalnirea dintre cei doi avand loc cu prilejul primei editii a turneului de tenis de camp Romanian Open Tennis, organizat in Bucuresti.

"Ca jurnalist, eu intervievam toate persoanele cunoscute care se perindau pe acolo. La un moment dat, n-am mai avut timp sa revin in loja rezervata presei si-am ramas captiva in cea a VIP-urilor. M-am ghemuit intr-un colt, incercand sa nu deranjez pe nimeni, dar un domn din stanga mea a inceput sa ma chestioneze: unde lucrez? Ce fac? Da’ cu ce ocazie? Eu i-am raspuns cam apatic.(...) Printr- un prieten comun mi-a aflat numarul de telefon si vreme de o luna a tot insistat sa ne vedem", povestea acum ceva ani, Gabriela Vranceanu Firea intr-un interviu pentru Formula As.

Cei doi s-au casatorit la putin timp dupa ce s-au cunoscut, pentru ca in 1995 sa vina pe lume baiatul lor, Tudor, acum in varsta de 14 ani.

Se pare ca inceputul de an a fost unul dureros pentru realizatoarea TV. Cu doar doua saptamanii inainte de moartea sotului, pe 8 ianuarie, soacra ei, Elena Firea, a incetat din viata la varsta de 82 ani. Soacra vedetei a fost arbitru international si vicepresedinte al Federatiei Romane de Gimnastica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului