Vedete din Romania

#gabriela vranceanu firea #post #paste

Gabriela Vranceanu Firea, mireasa pentru prima oara in iulie

Gabriela Vranceanu Firea va imbraca in luna iulie a acestui an rochia de mireasa pentru prima ora. Realizatoarea TV spune ca aceasta va fi nunta promisa de ea si de sotul ei apropiatilor.

Gabriela Vranceanu Firea si Florentin Pandele isi vor reinnoi juramintele la biserica din Voluntari si vor avea aceeasi nasi ca si la cununia civila. Dupa slujba religioasa, cei doi vor organiza o petrecere cu peste 400 de invitati, la Palatul Stirbey din Ilfov.

“Rochia va fi obligatoriu alba si va fi creata de un designer roman. Nu vreau sa fie foarte incarcata si sa fie clasica. Pe cap voi avea o coronita, iar de parul facut coc voi atasa voalul. Buchetul va fi facut din lacramioare sau frezii , florile mele preferate. Va fi nunta promisa de anul trecut apropiatilor, cand eu si Florin ne-am cununat civil si religios ”, a declarat Gabriela Vranceanu Firea.
 

Gabriela si Florentin au tinut tot postul Pastelui
 

Gabriela Vranceanu Firea a mai declarat ca ea si sotul sau au tinut to postul Pastelui. Vedeta a spus ca tine acest post de la varsta de 13 ani.

"Tin post de la 13 ani. Eram in clasa a VII-a cand am inceput sa tin post, la indemnul bunicii mele. Nu o spun ca o lauda, a tine post este ceva intim, dar sper ca tinerii care vor citi aceste randuri sa incerce si ei sa gaseasca drumul credintei", a declarat realizatoarea TV.

Vedeta a mai spus ca ii place sa gateasca si, daca postul este tinut corect, nu te ingrasi si nici nu suferi de foame.

"Fac de toate, in functie de ce legume sau fructe am la indemana. Fasole batuta , musaca de vinete, zacusca, varza cu soia, clatite de post, pandispan . Nu se moare de foame in post si nici nu te ingrasi, daca respecti niste reguli de baza: fara exces de paine, fara prajeli", a mai spus vedeta.

Dupa un post atat de lung, Gabriela planuieste sa isi rasfete sotul cu preparate culinare speciale pascale, mai ales ca acest Paste este primul pe care il petrec impreuna.

“Vreau sa fac pasca cu branza dulce si stafide si pasca cu ciocolata, pentru ca Florin mi-a spus ca nu a mai mancat pana acum. Vom avea, de asemenea, si peste la masa, pentru ca sotul meu e innebunit dupa el. Ar manca in fiecare zi peste. Este primul Paste impreuna si vreau ca totul sa fie perfect”, a mai declarat Gabriela Vranceanu Firea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare