Vedete din Romania

#gaz pe foc #lucian viziru #trupa Gaz pe foc # Andrei Rosu #Razvan Iacob #Dragos Stanescu #Paul Panait #vedete intern

Gaz pe foc: ce s-a ales de membrii unei trupe sex-simbol

Trupa Gaz pe foc facea furori in anii '90. Pe langa cateva hituri care au avut mare succes pe piata muzicala, Gaz pe foc s-a remarcat mai mult prin faptul ca membrii trupei erau niste adolescenti foarte aratosi, care au devenit rapid un sex-simbol pentru tinerele din Romania. Acum insa, la mai bine de 10 ani de la destramarea trupei, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade pentru tinerii care rupeau piata muzicala. Unul este pe cale sa ajunga la inchisoare, altul a imigrant in Germania, iar unul a ajuns pe Everest.

Cum a luat nastere trupa Gaz pe foc

La lansarea pe piata muzicala, trupa Gaz pe foc era formata din Andrei Rosu, Lucian Viziru si Razvan Iacob. Mai tarziu, prin anii 2000, in formatie a aparut si Paul Panait, care a rezistat insa in trupa pana in 2002, fiind inlocuit de Dragos Stanescu.

Membrii trupei, condamnari la inchisoare

In formatia Gaz pe foc a aparut la un moment dat si al cincilea membru, Alin Lupsa, care a disparut din lumea reflectoarelor la fel de rapid cum a intrat. Desi este de profesie medic stomatolog, se pare ca viata lui Alin Lupsa a fost una plina de momente tensionate. El a preferat in schimbul celebritatii o viata obscura si periculoasa, care i-a rezervat un viitor sumbru. De curand, tanarul a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, potrivit cancan.ro.


Lucian Viziru, cea mai longeviva cariera in muzica si antrenor de tenis in Germania

Lucian Viziru, unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania, a fost membrul trupei Gaz pe foc care a reusit sa se mentina in lumea mondena cel mai mult timp. In afara muzicii, Lucian Viziru a mai cochetat si cu actoria, in cateva telenovele romanesti, insa anul acesta el a hotarat sa imigreze in Germania cu intreaga familie, satul de neajunsurile din Romania.

El este acum antrenor de tenis in Germania si castiga lunar 2.000 de euro.


Andrei Rosu a lasat muzica pentru sport

Tanarul Andrei Rosu si-a croit un destin departe de lumea mondena si s-a axat pe una dintre marile sale pasiuni: sportul. El a participat la numeroase maratoane nationale si internationale, unde a si castigat premii importante, insa isprava cu care se mandreste cel mai mult este faptul ca a reusit sa urce pe Everest.

Andrei Rosu a avut un alt traseu. Tanarul cuceritor a devenit un tatic plin de energie, care a reusit numeroase performante in sport. Pe langa cei doi copii ai lui Andrei, a reusit sa stranga numeroase premii de la diferite maratoane, atat nationale, cat si internationale. Mai mult, fostul cantaret a reusit sa urce pe Everest.

Andrei Rosu este, totodata, si primul roman care a alergat sapte maratoane si sapte ultramaratoane pe sapte continente.


Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare