Vedete din Romania

#relatie razvan lidia buble #razvan neatza #Lidia Buble #razvan simion #razvan si dani #gelozie #sotie #divort

Gelozia, bat-o vina! Cum il teroriza sotia pe Razvan de la "Neata"

Pozau intr-o familie model, dar lucrurile se pare ca nu erau nici pe departe asa. Razvan Simion, partenerul de emisiune al lui Dani Otil, n-a mai suportat geloziile sotiei sale, Diana, sustin apropiatii cuplului. Acesta ar fi motivul pentru care cei doi s-au separat in urma cu cateva luni.

Razvan Simion a confirmat, ieri, intr-o declaratie pentru presa, faptul ca a pus capat relatiei pe care o avea de 15 ani cu sotia sa. "De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleasi si am hotarat ca cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor nostri este sa o luam pe carari separate", a marturisit "Matinalul" de la Antena 1. Astazi, insa, presa tabloida a scos la iveala declaratiile mai multor apropiati ai cuplului care sustin la unison ca, de fapt, gelozia Dianei si atitudinea ei posesiva au fost cele care a dus la destramarea relatiei.

 

Sursa foto: unica.ro

"M-am bucurat ca s-a despartit de Diana. Saracul Razvan, la cat a tras cu sotia lui... Din gelozie, il teroriza!", au povestit pentru ziarulring.ro surse apropiate celor doi. Prietenii lui Razvan Simion au declarat ca sotia lui il teroriza cu telefoanele si ca era foarte geloasa si posesiva.

"In turneele cu mai multi artisti, seara, dupa concert, iesea toata trupa la terasa. Lui Razvan ii suna non-stop telefonul, Diana era de o gelozie crunta. Si el era tot timpul suparat din cauza ei. Era geloasa si posesiva chiar daca ii spunea ca la masa e toata lumea si ii comanda sa se duca imediat in camera. Nu mi-a venit sa cred ca el chiar o asculta de fiecare data. Cand incepea Diana sa-l sune, se enerva si pleca imediat in camera. Era terminat si nu-i zicea nimic, era supercuminte. Cat de geloasa si de nebuna sa fii sa-i faci asa ceva?! Doamne fereste sa dai peste asa ceva!", a spus un prieten apropiat al prezentatorului de la "Neata", pentru ziarulring.ro.

Si libertatea.ro publica o declaratie a unui apropiat al lui Razvan, care vorbeste tot de crizele de gelozie ale nevestei lui Razvan. "Daca Razvan se oferea sa conduca, amical, cu masina, o alta femeie, o punea sa nu deschida gura cat timp vorbeste la telefon cu sotia lui, pentru a nu isca vreo criza de gelozie", isi aminteste acesta.

 

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

In urma cu cateva zile, au aparut in presa zvonuri potrivit carora Razvan ar avea o relatie cu cantareata Lidia Buble. Niciunul dintre ei nu a confirmat informatiile aparute, insa Lidia a raspuns afirmativ mesajelor de incurajare venite pe Facebook din partea fanilor, multumindu-le pe rand celor care au sprijinit-o.

Sursa foto principala: radardemedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare