Vedete din Romania

#showbiz #daniela crudu #ellie white #vedete intern #gelozie vedete

Gelozia distruge case. 3 vedete macinate de banuieli

Gelozia, bat-o vina! Dincolo de faptul ca n-are leac, mai distruge si relatii... Vedem exemple in showbiz, unde cuplurile trec de la a-si declara public dragostea, la suspiciuni si reprosuri, pana la adevarate crize de gelozie. Iata cine a rabufnit distrugand totul in cale.

Alexandra Stan a bagat zazanie in familia lui Ellie White



Ellie White si Doru Tinca, iubitul si managerul sau de peste 7 ani, au ajuns sa se certe, iar marul discordiei este Alexandra Stan.

"Ellie e foarte geloasa de cand Doru e din ce in ce mai apropiat de Alexandra Stan, cu care a calatorit foarte mult in ultima vreme, in turneu mondial. Problemele astea au inceput prin primavara. Nici nu au mai putut pleca impreuna in vacanta si au stat mai mult separati. Iar Ellie s-a ocupat singura de Mihaita si ii este foarte greu, pentru ca bunicii nu se pot ocupa de micut. Avand in vedere ca Alexandra Stan s-a iubit cu impresarul ei, Marcel Prodan, Ellie se teme sa nu i se puna pata acum si pe Doru, care o insoteste peste tot in spectacole", a declarat prietena artistei, potrivit click.ro.

CITESTE SI:

 

Cristian Munteanu, primul roman care a aparut in National Geographic: "M-am intrebat daca am ce sa caut acolo"
S-au inventat pantofii care iti incalzesc piciorul si iti numara pasii
Ceasul Apple, interzis soferilor? Vezi care ar putea fi prima tara care limiteaza folosirea iWatch!

Mihai Costea a terorizat-o pe Daniela Crudu

Sursa foto: click.ro

Un cuplu monden s-a destramat zilele trecute. Daniela Crudu se pare ca nu a mai suportat gelozia extrema a barbatului pe care il iubeste de 4 ani si a fugit mancand pamantul.

"Ajunsese in asemenea hal incat ii monitoriza Danielei fiecare miscare. Ea nu iesea niciodata neinsotita, iar cand, datorita job-ului, trebuia sa mearga la anumite evenimente, Nila o punea sa faca poze si filmulete, prin care el sa-si dea seama ca ea nu-l minte si ca este acolo unde ii spusese initial. In ultimul timp acesta ii cerea sa foloseasca o anumita aplicatie a mobilului pentru a o si vedea in timp ce vorbeau la telefon", a povestit un apropiat al celor doi fosti iubiti pentru click.ro.

Si Bianca Dragusanu, cea care i-a fost multa vreme prietena apropiata, a vorbit despre geloziile care il macinau pe fotbalist. "Am rarit-o pentru ca el nu ii da voie nici la telefon sa vorbeasca cu alte prietene. Nici macar cu Ani, care e sora ei. Nu e ok. Ea vegeta, se scurgea viata din ea", a spus Bianca.

Laurette s-a ales cu contul de email spart

Sursa foto: ziarulring.ro

Chinuit de ganduri negre, Mihai, fostul iubit al lui Laurette, i-a spart parola de emalil pentru a se lamuri daca mulatra ii pune sau nu coarne. Insa in cuplul lor, gelozia era reciproca. Se pare ca si mulatra a fost cat pe ce sa creada zvonurile potrivit carora iubitul sau ar insela-o cu Agnes Matoko, colega ei de breasla.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare