Vedete din Romania

#George Burcea #andreea balan

George Burcea si Andreea Balan, scandal de Paste

George Burcea si Andreea Balan s-au certat virtual chiar in seara de Paste. Actorul s-a infuriat dupa ce a observat ca artista l-a blocat pe contul de Instagram al fiicei sale Ella. 

George Burcea i-a adresat cuvinte dure Andreei Balan in mediul virtual. 

"Mi-am luat block de la Ella. Oare cine a facut asta? Hmmm, interesant, nu?”, a scris Burcea. Dar nu s-a multumit cu atat si a atacat-o fara menajamente pe Andreea Balan: 

"Cand c#$%*& fostei sotii sunt mai mari decat interesul familiei, te blochezi in net. Bravooo."

"Sa mai credeti in sfintele care fac pe nevinovatele la TV… care-si dau duhul pentru familie… care jura ca boul a fost de vina, iar ele sunt sfinte :)) Paste fericit”, a mai adaugat el pe Instagram.

Andreea Balan a replicat si ea la mesajele dure primite si a marturisit ca actorul a postat niste imagini dure pe pagina sa de socializare si nu isi dorea ca fiica ei sa vada astfel de "postari periculoase". 

"Cand postezi satare dupa ce dai share la pozele cu Ella si Clara, e firesc sa primesti block, ca sa nu mai dai hshare si sa apara copiii langa astfel de postari periculoase! Vreau un tata exemplar, nu de care sa imi fie teama".

Andreea Balan si George Burcea au doua fete impreuna, Ella Maya si Clara Maria. La cea de-a doua nastere, vedeta a suferit un cardio-respirator la scurt timp dupa operatia de cezariana. Medicii au intervenit prompt si i-au salvat viata, Andreea Balan trecand atunci prin cea mai grea cumpana. Dupa doar cateva luni, a urmat despartirea de George Burcea, la dorinta actorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare