Vedete din Romania

#donatii #gerard butler #madalina ghenea #cazuri umanitare

Gerard Butler si Madalina Ghenea, sensibili fata de cazurile umanitare

Chiar daca duc o viata in care nu le lipseste nimic, Gerard Butler si Madalina Ghenea, care formeaza un cuplu de aproape 9 luni, nu uita nici de oamenii aflati in suferinta. Acestia fac donatii de sute mii de ore sau merg chiar sa ajute persoanele nevoiase.

Actorul de la Hollywood, care are o avere estimata la 20 milioane de dolari, face donatii anuale de aproape 100.000 de dolari catre mai multe fundatii. Actorul sprijina atat bolnavii de Alzheimer, cat si UNICEF, Crucea Rosie si Asociatia Ingerii din Estul Africii.

In ciuda tuturor rautatilor care au aparut pe seama relatiei pe care Madalina Ghenea o are cu celebrul actor de la Hollywood, printre altele ca frumoasa romanca ar fi interesata de fapt doar de averea lui Butler, se pare ca si Madalina impartaseste aceasta compasiune si ii este alaturi si cand face gesturi caritabile.

Chiar inainte sa il cunoasca pe celebrul actor, Madalina Ghenea a plecat ca voluntar in cadrul unei misiuni in Haiti, unde a muncit pentru a ajuta cativa copii orfani.



De asemenea, deoarece este mare iubitoare de animale, Madalina contribuie, de cativa ani, cu sume foarte mari de bani pentru dezvoltarea unor adaposturi de caini.


Sursa foto: www.libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare