Vedete din Romania

#acuzatii Gheorghe Gheorghiu #Gheorghe Gheorghiu despre Mariana Calfa #Gheorghe Gheorghiu declaratii #Mariana Calfa #gheorghe gheorghiu

Gheorghe Gheorghiu, despre fosta iubita: "O femeie cu serioase probleme psihice"

Mariana Calfa il acuza in urma cu doar cateva zile pe fostul iubit, Gheorghe Gheorghiu ca doreste sa o omoare si sa-i fure averea. Celebrul artist se apara sustinand ca Mariana nu se afla in deplinatatea facultatilor mintale si doreste sa-si faca publicitate.

Gheorghe Gheorghiu a avut o relatie de aproape 11 ani cu celebra pictorita. Acum insa, s-a stabilit in America, la Las Vegas, unde participa la numeroase recitaluri. Cantaretul nu a suportat acuzatiile aduse de fosta lui iubita si a decis sa lamureasca treburile.

"Nimic din ce sustine Mariana Calfa nu este adevarat. Toate acuzatiile care imi sunt aduse sunt false din cauza faptului ca nu m-a interesat sa continui relatia cu ea. Este o femeie interesata doar de publicitate si cu serioase probleme psihice. Din pozele postate de ea pe contul de Facebook se vede clar ca nu este speriata de pretinsele amenintari si totul este, de fapt, un joc pentru presa in scopul obtinerii de publicitate", a declarat Gheorghe Gheorghiu, pentru cancan.ro.

Mai mult, cantaretul a apelat la justitie ca urmare a acuzatiilor pe care fosta iubita i le-a adus. "Este inadmisibil ca o persoana de calibrul lui Gheorghe Gheorghiu, cu o activitate recunoscuta si apreciata de public in domeniul muzical artistic de peste 40 de ani, sa fie defaimata si jignita prin intermediul mai multor canale media, fara sa i se solicite macar un punct de vedere. Deja am declansat actiuni in Justitie atat impotriva Marianei Calfa, cat si impotriva trusturilor care au promovat-o, in vederea remedierii prejudiciului de imagine suferit", a spus Andrei Lazar, avocatul lui Gheorghe Gheorghiu, pentru sursa citata.

Citeste si: Mariana Calfa, declaratii socante despre Gheorghe Gheorghiu: "Vrea sa ma omoare. Traiesc in teroare!"

Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare