Vedete din Romania

#gheorghe zamfir #relatie #despartire

Gheorghe Zamfir s-a despartit de logodnica cu 43 de ani mai tanara

Gheorghe Zamfir nu are noroc sa se insoare. Desi avea si nas, si restaurant pregatit, Maestrul a ramas fara mireasa, dupa ce relatia pe care o avea cu Nicoleta Beca a inceput sa scartaie. In loc de nunta, Zamfir a inceput sa-si construiasca o casa.

Cel care trebuia sa fie nasul cuplului Zamfir-Beca, omul de afaceri Vladimir Vreme a povestit ca nunta dintre cei doi a fost amanata, desi naistul este indragostit lulea de femeia care este cu 43 de ani mai tanara decat el si femeia ii impartaseste sentimentele. Potrivit Click!, Nicoleta le vorbeste prietenilor numai despre relatia ei cu “Regele Naiului”, impartasindu-le inclusiv picanterii din dormitor.

Vreme a declarat pentru Click! ca a acceptat imediat sa-si naseasca prietenul celebru si ca, in cazul in care nunta cu mai tanara iubita nu se va mai tine, ii va gasi el o alta nevasta. El i-a promis acest lucru in timpul ultimei vizite pe care i-a facut-o Maestrului Zamfir la Targoviste.

“L-am vizitat pe finul meu acum doua saptamani. Este robul lui Dumnezeu. Arata ca un haiduc, are peste doua hectare de pamant acolo si munceste, isi face casa. Nicoleta nu era cu el si, din cate mi-am dat seama, s-a intamplat ceva intre ei. Nu am indraznit sa il intreb, dar in curand il voi vizita din nou si o sa ma interesez neaparat. Daca este adevarat ca s-au despartit, atunci abia astept sa ii fac eu cunostinta maestrului Zamfir cu o moldoveanca frumoasa de mama focului si sa il insor. Vreau neaparat sa-l cunun, asa cum am stabilit, si as fi bucuros sa se intample acest lucru cat mai curand", a declarat Vladimir Vreme, pentru Click!.
 
Gheorghe Zamfir, in varsta de 68 de ani, a mai fost insurat o singura data, desi a avut de-a lungul timpului multe iubite. Prima lui sotie era o frantuzoaica, pe numele sau Marie Noelle, de care a divortat in 2007, dupa 12 ani de casatorie. Maestrul are un fiu, Emmanuel Teodor Zamfir, in varsta de 23 de ani, baterist intr-o formatie rock din Montreal.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare