Vedete din Romania

# fetita mihai onila #Emily Hope #Mihai Onila #copii vedete #gigi becali

Gigi Becali s-a oferit s-a plateasca repatrierea fetitei lui Mihai Onila

Moartea micutei Emily Hope a induiosat o tara intreaga. Nu i-a lasat indiferenti nici pe cei cu dare de mana. La auzul vestii ca Mihai Onila ar vrea sa-si incinereze copila de 10 ani din cauza faptului ca repatrierea trupului acesteia ar fi destul de costisitoare pentru familie, Gigi Becali s-a oferit sa sara in ajutor. 

Potrivit cancan.ro, Gigi Becali a făcut un gest înduioşător faţă de familia îndurerată, s-a oferit să o repatrieze pe fetiţa lui Mihai Onilă. ,,Să n-o incinereze pentru că plătesc eu ca s-o aducă în ţară şi s-o înmormânteze creştineşte. Mă ocup eu de tot, de înmormântarea fetiţei şi de transport, de tot ce e nevoie’’, a declarat Gigi Becali pentru cancan.ro, după ce bunica fetiţei a declarat că este mult prea costisitor pentru ei să o aducă în ţară.

Ioana Emily Hope a fost diagnsticata cu cancer la creier in luna mai a acestui an si a murit joi noaptea, in Belgia, acolo unde traia de 3 ani impreuna cu parintii. Mihai Onila, fost component al trupei Axxa, spune ca o va incinera pe micuta pentru a-i raspandi cenusa in locurile pe care le iubea sau isi dorea sa ajunga. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare