Vedete din Romania

#gina pistol #despartire #relatie

Gina Pistol are o noua relatie

Gina Pistol are un nou iubit . Dupa ce Nicola, fostul iubit , s-a afisat cu o alta femeie la o petrecere, Gina l-a parasit. La scurta vreme dupa aceea l-a inlocuit pe Nicola cu Florin, fostul iubit al balerinei Vica, cea care i-a facut un copil lui Victor Piturca.

Florin si Gina au fost surprinsi la mare impreuna, asta vara, in timp ce faceau plaja. Inca de atunci despre ei doi aparusera zvonuri privind o posibila relatie, insa cei doi au negat existenta acestui lucru.

"Cei doi pareau mai degraba un cuplu rodat, tinand cont de faptul ca Gina s-a dat singura cu lotiune pe coapse, in timp ce Florin o urmarea atent de pe propriul sezlong ", noteaza Cancan, care i-a fotografiat pe cei doi si acum cateva zile, la un restaurant in Bucuresti.

Gina Pistol s-a despartit de fostul iubit, Nicola, in urma cu doar cateva luni, dupa ce acesta s-a afisat la o petrecere cu o alta femeie. Florin este cunoscut in cercurile mondene din Capitala drept fostul iubit al rusoaicei Vica, balerina care i-a facut un copil lui Victor Piturca. Nou iubit al Ginei are 33 de ani, provine din Brasov si este om de afaceri.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare