Vedete din Romania

# gina pistol insarcinata #gina pistol

Gina Pistol, insarcinata. Cine a dat-o de gol!

Desi incearca sa-si tina viata personala departe de ochii curiosilor, “vestile” despre Gina Pistol alaturi de Smiley sunt din ce in ce mai dese. Recent, presa mondena a scris ca Gina Pistol este insarcinata! Acelasi prezentator tv care a dat-o de gol pe Simona Gheorghe ca este insarcinata a felicitat-o in direct pe viitoarea mamica Gina Pistol!

O declaratie facuta de Dan Capatos a ridicat multe semne de intrebare, iar fanii isi pun semne de intrebare daca Gina Pistol este insarcinata.

Conform informatiilor aparute in presa, acestia ar locui impreuna deja. Mai mult, o declaratie facuta de Dan Capatos a pus pe toata lumea pe ganduri. ”Sa fie intr-un ceas bun! Doamne ajuta! Sa fie fetita frumoasa ca ea”, a spus prezentatorul TV, apoi a fost intrebat de colegul de platou daca Gina Pistol este insarcinata. ”Asa sunt zvonurile”, a completat Dan Capatos, conform antena3.ro.

Joi, Gina Pistol a tinut sa lamureasca situatia. 

 

“Nu este insarcinata Gina Pistol. Am vorbit cu ea in ultima vreme si nu este. Nu, nu sunt insarcinata. Nu imi doresc lucrurul acesta foarte mult. Nu e o prioritate acum pentru mine. Cand se va intampla, se va intampla si atat. Doar ca nu e o perioada pentru mine acum”, a declarat Gina Pistol la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului