Vedete din Romania

Giovani Becali chemat la divort

Anchetat in mai multe dosare pentru diverse fapte penale, Giovani Becali s-a ales si cu un proces intentat de sotia sa. Narda Estella Becali a depus miercuri, la Judecatoria Sector 1, cererea de divort prin care vrea sa se desparta de fostul impresar, relateaza Click.

Familia Becali este zguduita de un urias scandal conjugal. Sotia lui Giovanni, columbianca Stella Narda, a depus actele de divort la judecatorie, solicitand desfacerea unei casatorii oficializate la inceputul anilor 80 in Danemarca si din care au rezultat trei fete. Oficial, motivele sunt tinute secret.

In cererea de divort, sotia de origine columbiana a omului de fotbal invoca lipsa de la domiciliu a paratului care in timp a determinat aparitia neintelegerilor de cuplu.

Desi Giovani si-a dorit cu ardoare cel putin un baietel, Estella nu i-a oferit impresarului decat fete. Astfel, Giovani s-a ales cu trei briliante: Pamela, Andreea si mezina Laura.

Totodata, Narda a cerut custodia singurului copil minor, Laura, pensie de intretinere a fetitei si vrea sa-si pastreze numele dobandit in urma casatoriei. Giovani a incercat in timp sa-si tina familia departe de viata cotidiana evitand sa-si expuna sotia si cele trei fete pe care le are cu frumoasa columbianca.

Problema cea mai mare legata de acest divort o constituie averea consistenta a familiei Becali. In Topul celor mai bogati 300 de romani, Giovanni Becali apare, alaturi de Victor, cu o avere de 70 de milioane de dolari, pe care, in mod normal, va trebui sa o imparta cu sotia lui, Stella, relateaza Cancan.

Firma "Becali Sport", care a intermediat cele mai rasunatoare transferuri din fotbalul romanesc, are o cota extraordinara de piata. De altfel, Giovanni Becali detine un cartier de cateva zeci de vile de lux in zona de nord a Capitalei, mai are inca un proiect imobiliar ce urmeaza sa fie finalizat pe Soseaua Nordului si, in plus, este proprietarul unor terenuri de peste 60.000 de metri patrati in apropierea padurii Baneasa.

 Peste toate acestea, el, impreuna cu Stella, mai are o plantatie de cafea intinsa pe 80 de hectare in Columbia, pentru care a primit o oferta de 11 milioane de dolari, refuzata insa.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare