Vedete din Romania

Giulia a primit un inel de logodna

Giulia a fost luata prin surprindere de iubitul ei, care i-a oferit inelul de logodna chiar de Ziua Indragostitilor. Desi relatia lor dureaza doar de cateva luni, Cei doi se pregatesc sa plece in curand intr-o vacanta romantica in unul dintre orasele europene, cel mai probabil Viena, relateaza Click. Cei doi s-au afisat pentru prima data impreuna la petrecerea de sfarsit de an a radioului si de atunci formeaza un cuplu. Il cunosc pe Vlad de multi ani si intotdeauna ne-am inteles foarte bine. Nu pot decat sa zic ca a fost omul potrivit la momentul potrivit, a declarat Giulia, adaugand ca este mai fericita ca niciodata. Pornita mai mult in joaca, relatia dintre cei doi a devenit deja una foarte serioasa, pentru ca de Ziua Indragostitilor, Giulia a avut parte de o surpriza de proportii, atunci cand Vlad i-a daruit inelul de logodna.

Iubitoare de animale

Intre timp, Giulia, fosta componenta a trupei Candy, demonstreaza ca este o mare iubitoare de animale. Desi solista este ocupata cu noul sau album, pe care il va lansa in aceasta primavara, ea se ingrijeste, in fiecare zi, si de animalutele ei. Alaturi de Bubbles, catelul ei, mai are grija de o chinchilla si de o pisica pe care a fost nevoita sa i-o doneze mamei sale, pentru linistea casei, povesteste Ziarul. “Imi doresc sa-i iau o surioara lui Bubbles, dar voi mai astepta, poate face pui si nu va mai fi nevoie sa iau din alta parte catel”, a declarat VJ-ita unui post de radio bucurestean. Foto:Click Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare