Vedete din Romania

#relatie Giulia Anghelescu #marturisiri Giulia Anghelescu VLad Huidu #vedete intern #giulia anghelescu #showbiz #giulia

Giulia, marturisiri fara perdea din viata intima

Giulia a postat pe blogul personal un mesaj in care marturiseste care sunt transformarile prin care a trecut relatia sa cu Vlad Huidu dupa ce au devenit parinti si cum incearca sa menţină flacăra pasiunii aprinsă in dormitor!

”Stateam de curand si povesteam cu prietenele mele despre viata inainte si dupa casatorie. Doar una dintre noi, fara copii, ne povestea ca e mai greu parca sa isi faca timp sa faca dragoste cu sotul ei de 3 ori pe zi ca inainte. Noi, cele cu copii, eram aproape socate de numar, in primul rand. Ne si imaginam cum ar fi ca pe langa tot ce implica statul cu copiii nostri sa mai gasim putere si pentru cifra 3. O gluma! Bun, deci hai sa vedem cum sta treaba.

Te indragostesti, te casatoresti, faci copii si gata? Dupa asta sigur trebuie sa urmeze ceva, nu? Inteleg ca unele femei dup ace nasc nu mai gasesc putere sa fie cum erau inainte de nastere ca am fost si eu acolo. Singurele lucruri pe care le faceam era sa alaptez copilul, sa fac curatenie, sa gatesc, sa apuc sa fac dus dimineata si seara si maximum imi aruncam pe mine o pijama cu 101 dalmatieni sau eventual un trenning comod si imi prindeam si un mot in varful capului. Sotul meu ajungea tarziu de la birou si tot ce intelegeam prin “sexy” era sa ii pregatesc masa si apoi sa adorm copilul. Am revazut de curand niste poze din acea perioada a mea: “Sunt mama suprema!”

Mai apoi a aparut si Mika in viata noastra si lucrurile s-au complicat definitiv. Si totusi, cumva ne e de ajuns ce avem. Gasim unele momente de intimitate, uneori cu adrenalina alteori nu. Mai fugim de acasa 2 nopti pe la munte sau la mare. Cumva reusim sa ne regasim pe noi ca si cuplu in fiecare lucru pe care il facem. Chiar si atunci cand ne certam. Noroc cu makeup sex.

In concluzie eu cred ca daca vrei sa mentii aprins focul pasiunii dupa cativa ani de casnicie sau dupa aparitia copiilor nu iti trebuie decat o buna organizare si o dragoste neconditionata de sine. Iubeste-te pe tine, ai rabdare, doreste-ti sa fii cea mai buna versiune a ta. Rolul de ‘mama grijulie’ se completeaza de minune cu rolul de ‘iubita’ a barbatului pe care l-ai ales”, le-a spus Giulia prietenilor ei virtuali prin intermediul unui mesaj postat pe blogul personal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului