Vedete din Romania

#giulia #huidu #impacare

Giulia s-ar impaca cu fratele lui Huidu

Desi a pus capat relatiei cu Vlad Huidu de o buna bucata de timp, Giulia Anghelescu nu respinge ideea unei impacari cu fratele celebrului " carcotas ".

Solista trupei DJ Project a admis ca nu este implicata in niciun fel de relatie in prezent si asta pentru ca emisiunea de la One FM si concertele DJ Project o tin foarte ocupata.

"Avem foarte multe concerte chiar si in aceasta perioada de criza. Cu siguranta, avem spectacole mai multe, deoarece suntem doi artisti si organizatorii sunt tentati sa ne cheme atat timp cat noi cantam si piesele DJ Project, si Giulia", a precizat Giulia pentru ring.

Cantareata nu neaga insa posibilitatea impacarii cu fostul ei iubit, Vlad, doar ca nu doreste sa grabeasca lucrurile in acest sens.

"Am pastrat legatura cu el. Nu cred ca este vorba neaparat de o impacare. In momentul de fata, amandoi ne concentram asupra carierelor noastre si lasam destinul sa faca alegerile in ceea ce ne priveste", a fost declaratia acesteia.

In ceea ce priveste planul profesional, Giulia este foarte incantata de jobul de la radio si de alipirea cu trupa DJ Project si nu o deranjeaza programul incarcat, ba din contra, o multumeste pentru ca o ajuta sa slabeasca.

„Am reusit sa slabesc foarte mult, iar asta s-a intamplat datorita programului foarte incarcat; n-am tinut nicio dieta propriu-zisa. Atat timp cat imi plac ambele (concertele si emisiunea de la radio – n.r) in egala masura, n-am probleme din punct de vedere al timpului”.

Cat despre planurile pe acest an, vedeta nu a vrut sa dea niciun detaliu, de frica sa nu i se mai indeplineasca. Un lucru este cert insa: nu vrea la Eurovision. "Niciodata nu m-a tentat si nici nu cred ca acest lucru se va intampla prea curand", a subliniat Giulia Anghelescu pentru publicatia Click!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare