Vedete din Romania

#pestritu copil #sarcina pestritu #adelina gravida #adelina pestritu

Graviduta Adelina Pestritu a pozat aproape goala

Vara aceasta, Adelina Pestritu va deveni pentru prima data mama. Peste doar 3 luni si jumatate, vedeta tv va aduce pe lume o fetita. Intre timp, se bucura de o sarcina usoara si chiar a realizat un pictorial pentru revista VIVA.

Adelina le-a dezvaluit reporterilor inclusiv numele pe care il va purta micuta sa. „Dupa seri intregi petrecute pe internet in cautarea numelui pentru micuta, am cazut de comun acord sa o numim Zenaida-Maria. Este de origine greceasca si provine de la numele Divinitatii Supreme din mitologia greaca, Zeus. Semnificatia numelui este lumina, cer luminos. Sigur ii va placea. Ne-am dorit mult sa fie un nume rar intalnit si placut auzului, iar noi il consideram special si potrivit pentru ingerasul nostru”, a declarat Adelina.

Virgil Steblea, iubitul Adelinei, este si el in culmea fericirii, mai ales ca Adelina ii indeplineste un vis, acela de a avea o fetita. „Virgil este nelispsit de la controalele medicale. Mergem incarcati de emotii sa vedem evolutia micutei in burtica si avem lacrimi in ochi cand ii auzim bataile inimii. Este cel mai frumos sunet pe care l-am auzit vreodata. Virgil si-a dorit dintotdeauna fetita, poate si pentru faptul ca fetele seamana taticilor. La trei luni si jumatate, dupa un test amanuntit si de o super acuratete, ni s-a confirmat ca este fetita. Pana la aflarea vestii, am evitat oarecum sa ma setez pe baietel sau fetita. Am lasat sa se intample, ca apoi sa ma bucur din plin de veste. Asa s-a si intamplat. Bucuria a fost pe deplin pentru amandoi. L-am tachinat putin pana i-am spus ca va fi tata de fetita, prelungind emotia pentru ca ii stiam reactia”, a mai marturisit bruneta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare