Vedete din Romania

#tv #dansez pentru tine #iuliana luciu #grigore moldovan

Grigore si-a desfiintat colegii la "Dansez pentru tine"

, partenerul Iulianei Luciu, de la "Dansez pentru tine" si-a prejudiciat sansele de a castiga concursul dupa ce a fost inregistrat cu criticandu-i pe coregraf si pe partenera sa de dans.

Realizatorii concursului au difuzat imagini cu concurentii filmate cu camera ascunsa , care ar putea influenta finala concursului.

Grigore, favoritul de pana acum al publicului, nu s-a sfiit sa o critice dur pe partenera lui, Iuliana Luciu , dar si pe coregraful cu care au lucrat, " '".

"Eu nu consider ca suntem o pereche unita, ca Iuliana e aproape de mine. Nu e chiar asa. Sau Bursucu ', vai, ce zambaret e! Ei au interesele lor. Nu e chiar asa cum se zice, "vai, ce echipa unita!". Noi nu suntem o echipa, noi nu ne comportam ca o echipa. E clar ca Bursucu' e un baiat bun, dar... Nu sunt apropiat de Iuliana cum i-ar placea lui sa fiu, ma refer. Iuliana, cine-o stie pe Iuliana? Este o actrita. E mult spus", spune Grigore in inregistrare.

"Iuliana ar putea sa faca mai mult, dar nu vrea sa aiba de-a face. Nu se implica. Eu sunt calm, n-am nicio treaba! Ei sa-si vada de treaba lor, eu imi vad de treaba mea", a mai spus Grigore.

"Daca Grigore era filmat inainte cu camera ascunsa, poate el si Iuliana ieseau inaintea mea si a Liubei", a marturisit Catalin Botezatu dupa ce a vazut caseta .

 



Citeste si

Bursucu': "Imi pare rau ca am plans pentru Grigore"

Grigore a primit casa si slujba!

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului